Lidegaard Revision & rådgivning
- Din naturlige økonomiske rådgiver

Regnskabsprogram

Webfinans eller Odin

Hvis du har en mindre eller mellemstor virksomhed, kan du opnå mange fordele ved at bruge et af vores bogholderi-programmer.

Først og fremmest får du et godt og hurtigt overblik over din virksomhedsøkonomi. For det andet kan du spare penge ved selv at føre dit bogholderi.

Vi tilbyder to programmer, som begge er lettilgængelige, hvad enten du er kyndig i bogføring eller ej. Endvidere tilbyder vi hjælp til opbygning og installering af programmerne.

Er du i tvivl om, hvilket program du skal vælge - RING 40 18 78 73, så hjælper vi dig!

Webfinans

Her kobler du dig op på Internettet, når du vil føre dit bogholderi. Opstår der problemer af enten teknisk eller revisionsmæssig art, er det blot at ringe til en hotline, så får du hjælp med det samme.

Sikkerhed

Mange tænker med rædsel på virus og computernedbrud. ”Tænk, hvis jeg mister alle mine data, når mit regnskab ligger på internettet!” – Skulle det gå galt, og dit bogholderi bliver beskadiget, kan du tage det helt roligt. Vi laver indtil flere sikkerhedskopier af dine data.

Altid tilgængeligt

Vil du gerne arbejde med dit regnskab flere steder, f.eks. derhjemme, på arbejdspladsen eller et helt andet sted, så er WebFinans en god løsning for dig.

Pris

Du betaler et startgebyr på 799 kr. og 199 kr. pr. måned ekskl. moms.

Odin

Odin kan det samme som WebFinans, men programmet kører ikke på internettet. Det bliver installeret på din computer, og du skal selv sørge for at tage backup af dit regnskab.

Arbejder du udelukkende på din arbejdsplads eller derhjemme, når du fører regnskab, så kan Odin være en fin løsning for dig.

Pris:
Som noget specielt tilbyder vi vore kunder Odin helt gratis. Programmet koster normalt 8.000 kr. Vi kan installere og vejlede i brugen af det nye værktøj for maks. 3.500 kr.

Læs mere om:

 

 

 

info@lidegaardrevision.dk • www.lidegaardrevision.dk

Brædstrup og Tørring tlf. 7575 2611 • Horsens 7561 6700