Lidegaard Revision & rådgivning
- Din naturlige økonomiske rådgiver

Ydelser

Uanset om du er privatperson, iværksætter eller har en mindre eller mellemstor virksomhed, så kan du hente hjælp og rådgivning hos os.

Vi udfører regnskabsmæssige opgaver som:

  • Bogføring og erhvervsservice
  • Momsopgørelser
  • Årsregnskaber for såvel selskaber som private virksomheder

Du kan også selv føre dit bogholderi. Her hjælper vi dig med at finde det program, som passer bedst til din forretning og dit temperament. Se nedenfor – klik på WebFinans.

Specialkompetence til fjernvarme- og kraft-varme-værker

En screening fra Energitilsynet af fjernvarmeværkernes grundlag for prissætningen har vist, at det volder værkerne stort besvær at tolke og håndtere lovgivningen på området. Der er fejl i mere end 90% af beregningerne. Kontakt Ole Madsen tlf. 7575 2611.
Læs mere

Startpakke til dit firma

Når du skal starte firma - er der som regel rigeligt at overskue. Nu gør vi det nemt for dig. Vi kan lave budget, oprette selskab, give dig et bogholderiprogram, 2 timers revisorrådgivning og 1 times markedsføringsrådgivning. - Samlet pris til 3.995,- ekskl. moms. Ring 7561 6700.

Ønsker du uvildig rådgivning?

Det er ikke altid helt enkelt at drive virksomhed. Der er mange regler og forhold, man skal have med i betragtning, når man skal have det bedste ud af sine anstrengelser. Vores arbejde som revisorer består selvfølgelig i at være opdateret på den regnskabsmæssige side, så du agerer efter de bedst mulige ordninger. En anden del, som vi prioriterer højt hos Lidegaard, er rådgivningsdelen. Vi er uafhængige, kender din virksomhed og de muligheder og regler, der kan arbejdes med. - Et godt udgangspunkt, hvis du f.eks. tænker i generationsskifte, virksomhedsordninger eller måske mere dagligdags problemstillinger, som du bare har brug for en sparringspartner til.

Vi kommer også gerne og giver din virksomhed et boost. – Har du brug for et velment spark for at komme videre, eller skal du provokeres og udfordres – så ring. Vi elsker den slags udfordringer og glæder os, når det går godt for vores kunder.

Har du brug for ydelser, der ligger ud over vores arbejdsområde, så har vi et stort netværk af fagfolk, som vi kan stå inde for og derfor gerne anbefaler. Det drejer sig om områder som f.eks. markedsføring, advokathjælp og finansiering.

Læs mere om:

Horsens TørringBrædstrup

info@lidegaardrevision.dk • www.lidegaardrevision.dk

Brædstrup og Tørring tlf. 7575 2611 • Horsens 7561 6700